Mijn boek: ‘Het Geslacht van de Lisdonk’ (Een rijke familiegeschiedenis)

Laatst bijgewerkt: 8 november 2023

Het Geslacht ‘van de Lisdonk’

‘Een rijke familiegeschiedenis’

Ruim 7 jaar, tot 1990, was kalligrafie mijn hobby en mijn passie. Met schoonschrijven heb je op enig moment te maken met de Nederlandse oude schrijfwijze. Dit oude schrift wekte mijn interesse om onderzoek te doen naar oude documenten, en naar aanleiding daarvan kwam ik uit bij de familiegeschiedenis van de familie van de Lisdonk. Met veel plezier heb ik ruim 27 jaar genealogisch onderzoek gedaan.
Heel veel geschiedenis maar ook genealogische gegevens heb ik verzameld en geplaatst op deze familiewebsite.
Om de geschiedenis voor het nageslacht te bewaren, heb ik 4,5 jaar geleden besloten een boek te schrijven. Dat liep een beetje uit de hand, vandaar dat we nu te maken hebben met twee boeken:
Het eerste boek ‘Een rijke familiegeschiedenis’ is nu verkrijgbaar. (252 pagina’s)
Het tweede boek ‘Een genealogisch overzicht’ kan vanwege de AVG niet uitgegeven worden. (Zie hieronder)

Ad van de Lisdonk
Het Geslacht ‘van de Lisdonk’
Het boek ‘Een rijke familiegeschiedenis’ van de familie van de Lisdonk overbrugt een periode van 700 jaar. Naast vooral familiegeschiedenis, genealogische informatie en veel foto’s, hoop ik U een totaalbeeld te geven van deze interessante familie.
€30,33 Hardcover

 

De AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming) belemmert mij, tot mijn spijt, het tweede boek ‘Een Genealogische overzicht’ uit te geven. Het tweede boek is echter wel gereed. Dit boek bevat zeer veel persoonsgegevens van nog levende personen. Wanneer die gegevens verwijdert zouden worden verliest het boek zijn waarde waarvoor het bedoeld is n.l. inzage geven in uw voorouders en naaste familieleden teruggaande tot uw stamouders.
Dit betreur ik.
Mocht iemand het boek met zeer waardevolle informatie toch willen bezitten, neem dan contact op met de beheerder van deze website. Zie hiervoor de contactgegevens onder de knop ‘Algemeen’.

Zoals U wellicht zult begrijpen is een genealogisch overzicht nooit af. Geregeld wordt nieuwe informatie aangedragen of dient zich aan via de vele informatie die archieven openbaar maken en/of publiceren. Ook na het publiceren van bovengenoemd boek, wordt in de toekomst deze website voortdurend up-to-date gehouden wat betreft genealogische informatie en familiegeschiedenis.

 

 

Copyright © 1990-2023 – Ad van de Lisdonk (Oostrum-Lb).

U bevindt zich op de website > https://genealogie.familievandelisdonk.nl

Comments are closed.