700 jaar familiegeschiedenis

Laatst bijgewerkt: 24 mei 2018

BOEK IS NU BESCHIKBAAR EN TE BESTELLEN

Het Geslacht ‘van de Lisdonk’

‘Een rijke familiegeschiedenis’

Ruim 7 jaar, tot 1990, was kalligrafie mijn hobby en mijn passie. Met schoonschrijven heb je op enig moment te maken met de Nederlandse oude schrijfwijze. Dit oude schrift wekte mijn interesse om onderzoek te doen naar oude documenten, en naar aanleiding daarvan kwam ik uit bij de familiegeschiedenis van de familie van de Lisdonk. Met veel plezier heb ik ruim 27 jaar genealogisch onderzoek gedaan.
Heel veel geschiedenis maar ook genealogische gegevens heb ik verzameld en geplaatst op deze familiewebsite.
Om de geschiedenis voor het nageslacht te bewaren, heb ik 4,5 jaar geleden besloten een boek te schrijven. Dat liep een beetje uit de hand, vandaar dat we nu te maken hebben met twee boeken:
Het eerste boek ‘Een rijke familiegeschiedenis’ is nu verkrijgbaar. (252 pagina’s)
Het tweede boek ‘Een genealogisch overzicht’ volgt daarna.

Ad van de Lisdonk
Het Geslacht ‘van de Lisdonk’
Het boek ‘Een rijke familiegeschiedenis’ van de familie van de Lisdonk overbrugt een periode van 700 jaar. Naast vooral familiegeschiedenis, genealogische informatie en veel foto’s, hoop ik U een totaalbeeld te geven van deze interessante familie.
€29,50 Hardcover

 

Zoals U wellicht zult begrijpen is een genealogisch overzicht nooit af. Geregeld wordt nieuwe informatie aangedragen of dient zich aan via de vele informatie die archieven openbaar maken en/of publiceren.
Toch ben ik genoodzaakt, na ruim 27 jaar onderzoek, een grens te trekken om een eigen publicatie d.m.v. een 2e boek mogelijk te maken.
Bovengenoemde wil niet zeggen dat mijn onderzoek stopt. Geregeld zal deze website worden aangevuld met nog ontbrekende genealogische gegevens. Dat geldt uiteraard ook voor de familiegeschiedenis.

Om iedereen een kans te geven dat zijn of haar gegevens nog toegevoegd, gewijzigd of verwijderd worden in het te publiceren genealogisch overzicht heb ik besloten een sluitingsdatum in te stellen.

Aanlevering van genealogische aanvullingen en/of wijzigingen is nog mogelijk tot en met 31 mei 2018.
Na deze datum aangeleverde informatie wordt (indien mogelijk) op de website gepubliceerd.

 

 

Een kijkje in het verleden en het heden

van de

‘familie van de Lisdonk’

 

 

met als extra:

Genealogische gegevens van de Familie van den Hout

 

24 mei 2018 – AVG – Algemene Verordening Persoonsbescherming

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG verplicht de beheerder van de website http://genealogie.familievandelisdonk.nl uw toestemming te vragen om persoonsgegevens te mogen verwerken in het genealogieprogramma HAZA-21 en op deze website.
In het verleden heeft U persoonsgegevens doorgegeven met de bedoeling deze te verwerken in het genoemde programma HAZA-21 en op de hiervoor genoemde website. Om deze gegevens in te zien is men vanaf 1 januari 2013 verplicht op genoemde website in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Het gaat dan vooral om levende personen.
Mocht U of iemand een reden hebben voor aanpassingen of geheel of gedeeltelijke verwijdering van de gepresenteerde genealogische informatie dan kunt U dit bekend maken via e-mail dat te vinden is onder de knop ‘Algemeen > Contact’ op deze site, of schriftelijk.

Gegevens van internet laten verwijderen. (pdf-bestand) > Bron website AVG (Autoriteit Persoonsgegevens)

Voorbeeldbrief voor correctie op website. (pdf-bestand) > Bron website AVG (Autoriteit Persoonsgegevens)

 

Copyright © 1990-2018 – Ad van de Lisdonk (Oostrum-Lb).

U bevindt zich op de website > http://genealogie.familievandelisdonk.nl

Comments are closed.