Deze panden, Tilburgseweg 93 (links) en 91 (rechts) in Goirle, oorspronkelijk  van Willibrordus van de Lisdonk (Willeke) en Maria Theresia Eijsermans (Trees), was in 1929 één winkelwoonhuis. De toenmalige eigenaar, winkelier Johannes Cornelis van de Lisdonk z.v. Willeke en Trees, kreeg in genoemd jaar vergunning om het pand inwendig te verbouwen tot woonhuis (links) en winkelwoonhuis (rechts). In het rechtse pand Tilburgseweg 91, dreven later de gezusters (Jana of/en Helena of/en Cisca) van de Lisdonk, ook kinderen van Willeke en Trees, er een zaak in galanterieën en kruidenierswaren. Op nr. 93 woont dan Adriana Helena Maria van de Lisdonk (Jana) d.v. eerder genoemde Willeke en Trees, samen met haar man Adrianus Godefridus van Osch. 

Geheel rechts is nog een stukje te zien van slagerij Swolfs. Later is dit pand uitgebreid met het pand no.91. De panden 93 en 91 zijn inmiddels gesloopt. Op de plek waar voorheen deze panden stonden is nu de ingang van de Rabobank.

Bron: Regionaal Archief Tilburg > Fotoarchief & Bouwvergunningen gemeente Goirle, 1905-1947, nr.260. - Genealogisch onderzoek en familiegeschiedenis door Ad van de Lisdonk (Venray)..