Mijn boek: ‘Het Geslacht van de Lisdonk’ (Een rijke familiegeschiedenis)

Laatst bijgewerkt: 29 juli 2018

Het Geslacht ‘van de Lisdonk’

‘Een rijke familiegeschiedenis’

Ruim 7 jaar, tot 1990, was kalligrafie mijn hobby en mijn passie. Met schoonschrijven heb je op enig moment te maken met de Nederlandse oude schrijfwijze. Dit oude schrift wekte mijn interesse om onderzoek te doen naar oude documenten, en naar aanleiding daarvan kwam ik uit bij de familiegeschiedenis van de familie van de Lisdonk. Met veel plezier heb ik ruim 27 jaar genealogisch onderzoek gedaan.
Heel veel geschiedenis maar ook genealogische gegevens heb ik verzameld en geplaatst op deze familiewebsite.
Om de geschiedenis voor het nageslacht te bewaren, heb ik 4,5 jaar geleden besloten een boek te schrijven. Dat liep een beetje uit de hand, vandaar dat we nu te maken hebben met twee boeken:
Het eerste boek ‘Een rijke familiegeschiedenis’ is nu verkrijgbaar. (252 pagina’s)
Het tweede boek ‘Een genealogisch overzicht’ volgt daarna.

Ad van de Lisdonk
Het Geslacht ‘van de Lisdonk’
Het boek ‘Een rijke familiegeschiedenis’ van de familie van de Lisdonk overbrugt een periode van 700 jaar. Naast vooral familiegeschiedenis, genealogische informatie en veel foto’s, hoop ik U een totaalbeeld te geven van deze interessante familie.
€29,50 Hardcover

 

Zoals U wellicht zult begrijpen is een genealogisch overzicht nooit af. Geregeld wordt nieuwe informatie aangedragen of dient zich aan via de vele informatie die archieven openbaar maken en/of publiceren. Ook na het publiceren van bovengenoemd boek, wordt in de toekomst deze website voortdurend up-to-date gehouden wat betreft genealogische informatie en familiegeschiedenis.

 

 

Copyright © 1990-2018 – Ad van de Lisdonk (Oostrum-Lb).

U bevindt zich op de website > http://genealogie.familievandelisdonk.nl

Comments are closed.